NasuMelģ neuszalf
NasuMelģ neuszalf
Verkrijgbaar bij uw apotheek. 

U kunt ook bestellen via kno-winkel.nl. U heeft het product vaak de volgende dag al in huis. Wij hebben het altijd op voorraad ťn via kno-winkel.nl is altijd voordeliger

NasuMel® neuszalf bevat zuivere honing en ondersteunt de heling van wondjes in de neus. Het helpt bij het herstel van beschadigd slijmvlies en voorkomt en verweekt korstjes in de neus. NasuMel® neuszalf biedt bacteriŽle bescherming en heeft wondreinigende werking en wordt  o.a. door KNO artsen ingezet  bij:
ē korstjes in de neus
ē (postchirurgische) behandeling en preventie van al dan niet
geÔnfecteerde wondjes in de neus en ten gevolge daarvan 
korstvorming in de neus. 
ē behandeling van droog, geÔrriteerd of beschadigd neusslijmvlies, 
bijvoorbeeld als gevolg van 
- het chronisch gebruik van corticosteroÔd neussprays of
        - door gebruik van CPAP (slaap apneu)
- maar ook tijdens wintersporten of werken in droge ruimten

NasuMel® neuszalf helpt ook bij 'hooikoorts'. Echter beter geschikt voor deze indicatie is RhinoBlock anti-allergie neuszalf

NasuMel® neuszalf is dé eerste keus van KNO artsen.

NasuMel® neuszalf is goed smeerbaar en bestaat uit een - voor het neusslijmvlies - verzorgende zalf in combinatie met zuivere honing. Het heeft een lage pH en bevat geen stoffen waarvan bekend is dat die allergische reacties kunnen oproepen. NasuMel® neuszalf bevat geen corticosteroÔden of antibiotica en kan daarom veilig voor langere tijd worden gebruikt.

NasuMel® neuszalf is geschikt voor alle leeftijden en bevat de volgende ingrediŽnten: Arachis oleum, mel, aqua, cera alba, glyceryl oleate. 

NasuMel® neuszalf is verkrijgbaar bij uw apotheek of te bestellen via kno.winkel.nl  Bestellen via kno-winkel.nl is voordeliger voor u en het is altijd in voorraad. U heeft uw bestelling snel in huis.

NasuMel® neuszalf is ontwikkeld door wetenschappers vanuit Wageningen Universiteit en Research. NasuMel® neuszalf is een CE klasse2A geregistreerd medisch hulpmiddel. Productie en kwaliteitscontrole vinden plaats onder de stringente richtlijnen van GMP (Good Manufacturing Practice).
kno-winkel.nl

Wat vinden KNO artsen van NasuMel® neuszalf? 

Ik heb veel patiŽnten behandeld, zowel post-operatief (FESS en DCR) alsook bij epistaxis en kan niet anders concluderen dan dat NasuMel®neuszalf een effectief produkt is dat uitstekend wordt verdragen.

Dr. S. Van den Borne - Canisius Wilhelmina Ziekenhuis - Nijmegen.

 

NasuMel® neuszalf wordt als zeer prettig ervaren. Ik geef het niet alleen ter behandeling van korstjes en irritatie in de neus, maar vooral ook om dit te voorkomen. Het neusslijmvlies is na behandeling met NasuMel® duidelijk rustiger.

Dr. R. van Weissenbruch Ė Wilhelmina Ziekenhuis Ė Assen.

 

Ik heb veel patiŽnten teruggezien die allen erg enthousiast waren over NasuMel® neuszalf. De patiŽnten vinden het prettig dat ze NasuMel® onbeperkt kunnen gebruiken. Dankzij NasuMel® worden bij deze patiŽnten minder bloedneuzen gemeld.

Dr. B. op de Coul - Jeroen Bosch Ziekenhuis - 's-Hertogenbosch.

 

Ook bij patiŽnten met geÔrriteerd neusslijmvlies door (langdurig) gebruik van nasale corticosteroÔden heb ik erg goede ervaringen met NasuMel® neuszalf. 

Dr. R. Van der Hulst - Ziekenhuis Amstelland Ė Amstelveen.