Dermale curette

Met de single-use dermale curette van DOS Medical kun je zeer precies weefsel, zoals huid, van het lichaam verwijderen. Doordat de curettes zeer scherp zijn, kun je ze voor verschillende doelen gebruiken. Denk hierbij aan het nemen van een huidmonster voor onderzoek of het behandelen van oppervlakkige kwaadaardige tumoren.

Altijd scherp en steriel

Wij leveren single-use dermale curettes, omdat deze altijd scherp zijn. Zo kun je altijd zeer precies werken. Bovendien zijn onze curettes per stuk steriel verpakt. Hierdoor geniet je van gebruiksgemak. Direct na het openen van de verpakking kun je het instrument gebruiken.

De dermale curette heeft een rond uiteinde met een zeer scherpe rand. Je kunt de dikte van het te verwijderen oppervlak aanpassen door de hoek van de curette op de huid te veranderen.

Kies de juiste maat

De single-use dermale curettes zijn in verschillende maten beschikbaar. De maten gaan van 2.0 tot 7.0 mm. Je kunt de juiste maat kiezen op basis van de dikte van het weefsel en de huid. De curettes zijn per 10 stuks te bestellen.

Meer informatie over de dermale curettes? Neem dan gerust contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

Beschikbare maten

Artikelno. Omschrijving Aantal per verpakking
DCP2.0 Dermal Curette 2.0 mm 10
DCP3.0 Dermal Curette 3.0 mm 10
DCP4.0 Dermal Curette 4.0 mm 10
DCP5.0 Dermal Curette 5.0 mm 10
DCP7.0 Dermal Curette 7.0 mm 10
Meer informatie

Ben je arts of professional en wil je meer weten over onze producten?