Ervaringen

Onze medische hulpmiddelen zijn effectief bij diverse aandoeningen. Dat beweren wij niet alleen, dat is ook de ervaring van artsen en professionals die onze producten gebruiken. Hieronder lees je hun verhalen.

Meer over DOS Medical

Wij gebruiken al jaren het ‘Premium Line’ instrumentarium van Dos Medical op de poli. Topkwaliteit, goede service en scherpe prijs. Wij zijn zeer tevreden.

Dr. R. ter Rahé – KNO-arts, MMC Amersfoort

NasuMel neuszalf wordt als zeer prettig ervaren. Ik geef het niet alleen ter behandeling van korstjes en irritatie in de neus, maar vooral ook om dit te voorkomen. Het neusslijmvlies is na behandeling met NasuMel duidelijk rustiger.

Dr. R. van Weissenbruch – KNO-arts, WZA Assen

Door de uitgekiende samenstelling ben ik blij met AT14 skincare (huidverzorgingsproducten). Voorheen kon ik patiënten met een contactallergie alleen maar zeggen welke producten ze voor een goede huidverzorging niet konden gebruiken. Nu kan ik zeggen welke ze juist wél kunnen gebruiken.

Dr. T. Roovers – Allergoloog, ETZ Tilburg

Spoelen met nasaal spoelzout met xylitol, het antibacteriële middel dat ook is terug te vinden in veel suikervrije kauwgum, helpt beter dan spoelen met zout water bij chronische rhinosinusitis (neusbijholteontsteking). Doordat het nasaal spoelzout met xylitol van Dos Medical een lekker mint luchtje heeft, geeft het ook een frisser gevoel dan spoelen met alleen zout water.

Prof. Dr. W.J. Fokkens – KNO-arts, AMC Amsterdam