NasuClear

NasuClear is een elektrische neusdouche, die helpt bij klachten van neusverkoudheid, neusbijholtenontsteking en inhalatieallergie. Heb je last van een neusverkoudheid? Zijn de neusbijholten verstopt of reageert u allergisch op pollen, huisstofmijt of dierlijke huidschilfers? Reinig de neus met de NasuClear neusdouche.

Door een ruime hoeveelheid van 160 ml nasaal spoelzout met behulp van een normale, zachte of pulserende straal via de neus toe te dienen reinigt de NasuClear™ neusdouche uw neus en neusbijholten optimaal. De kracht van de pulserende straal is precies afgestemd op gebruik voor in de neus. Het helpt klachten als verstopte neus, hoofdpijn, slapeloosheid als gevolg van neusverkoudheid, neusbijholtenontsteking en inhalatie-allergie (pollen, huisstofmijt, dierlijke huidschilfers) te verminderen of te voorkomen. Uw KNO-arts kan NasuClear™ neusdouche ook adviseren na een operatie of polikliniek bezoek.

De NasuClear™ neusdouche is een innovatie in het reinigen van uw neus en neusbijholten. Andere apparaten met een pulserende straal zijn vaak groter, duurder en dienen bij gebruik vrijwel altijd te worden aangesloten op het lichtnet. Met de NasuClear™ neusdouche heeft u daar geen last. Deze werkt met behulp van een oplader en is dus draadloos en heel gemakkelijk overal te gebruiken. U wordt niet beperkt door een elektriciteitssnoer. U bepaalt waar u de NasuClear™ neusdouche wilt gebruiken. U haalt snel weer opgelucht adem.

Ook perfect voor kinderen of senioren voor wie een ‘knijp-neusdouche’ lastig is om te hanteren.

TIP: gebruik Dos Medical nasaal spoelzout of Dos Medical xylitol nasaal spoelzout voor het reinigen van uw neus(bijholten). In tegenstelling tot ‘keukenzout’, ‘Dode Zee zout’ etc. is het nasale spoelzout van Dos Medical, in samenwerking met KNO-artsen, specifiek ontwikkeld voor gebruik in de neus.