Sniffin’ Sticks

De Sniffin’ Sticks is een screening test om globaal waar te nemen of iemand een afgenomen reukvermogen heeft. De Sniffin’ Sticks Screening 12 Test is met name ontwikkeld voor gebruik door huisartsen, neurologen en KNO-artsen.

De reuktest

De reuktest bestaat uit een houder met 12 geurstiften. Iedere stift bevat een andere geur. Je kunt van iedere stift het dopje afdraaien en vervolgens de patiënt laten ruiken. Aan de hand van meerkeuzeopties op een kaart moet de proefpersoon dan aangeven welke geur hij/zij ruikt. Per geurstift staan vier meerkeuzeopties vermeld. Dit evaluatiemateriaal is in het Engels.

De geuren zijn: pepermunt, vis, koffie, banaan, sinaasappel, rozen, citroen, ananas, kaneel, kruidnagel, leer en drop.

De standaardtest wordt geleverd met houder, evaluatiemateriaal en gebruikersinstructie. Zowel de gebruikersinstructie als het evaluatiemateriaal zijn in het Engels geschreven.

Navulling

Het is mogelijk om alleen de navulling voor de test te bestellen. Je bestelt dat alleen de 12 geurstiften. Deze stiften hebben namelijk een houdbaarheidsdatum.

Vanaf bestellen kun je ze nog 9 maanden gebruiken en na productie zijn de geurstiften 12 maanden houdbaar. Met een houdbaarheidsdatum kunnen we de betrouwbaarheid van de test blijven waarborgen.

Beschikbare producten

Artikelno. Omschrijving Aantal per verpakking
REUK-KNO12 Sniffin’ Sticks Screening 12 Test 1 houder & 12 geurstiften
REUK-SET12 Sniffin’ Sticks navulling 12 geurstiften

Wil je een standaardtest of navulling voor de Sniffin’ Sticks bestellen? Vraag dan een offerte aan.

Meer informatie

Ben je arts of professional en wil je meer weten over onze producten?